Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Evo čisto da podjelim moja iskustva sa naslovnim GPS/sonderom i politikom generalnog uvoznika.
Prvo i ono najgore je izrada, koja se vidi iz aviona da je Kina i jeftinjava.
Drugo i najvažnije je gps modul "AMY 6M" koji je toliki promašaj da se više niti ne proizvodi i samo je pitanje vremena kada će i drugima ciknuti kao i meni.
Treći gaf su konektori koji su isto tako katastrofalni (pucaju pinovi) da ih sam Raymarine mjenja na novijim modelima.
A četvrto je odnos uvoznika prema kupcu: Uređaj je star niti godinu dana, sve navedeno je otišlo u P.M. a sa njim i gps u smeće.
Uvoznik ne priznaje garanciju jer se konektori a niti gps modul ne mogu zamjeniti jer uređaj nije predviđen za otvaranje (zavaren je), stoga mi garanciju nisu priznali i doslovno su mi rekli da uređaj mogu baciti u smeće te mi velikodušno ponudili popust na novi
Ma nabijem i njih i popust i cijeli Raymarine.
Turcin je napisao/la:Kopiram post sa podvodni.hr foruma, cisto da znate...Evo čisto da podjelim moja iskustva sa naslovnim GPS/sonderom i politikom generalnog uvoznika.
Drugo i najvažnije je gps modul "AMY 6M" koji je toliki promašaj da se više niti ne proizvodi i samo je pitanje vremena kada će i drugima ciknuti kao i meni.
Treći gaf su konektori koji su isto tako katastrofalni (pucaju pinovi) da ih sam Raymarine mjenja na novijim modelima.
A četvrto je odnos uvoznika prema kupcu: Uređaj je star niti godinu dana, sve navedeno je otišlo u P.M. a sa njim i gps u smeće.
Uvoznik ne priznaje garanciju jer se konektori a niti gps modul ne mogu zamjeniti jer uređaj nije predviđen za otvaranje (zavaren je), stoga mi garanciju nisu priznali i doslovno su mi rekli da uređaj mogu baciti u smeće te mi velikodušno ponudili popust na novi
Turcin je napisao/la:Kopiram post sa podvodni.hr foruma, cisto da znate...Evo čisto da podjelim moja iskustva sa naslovnim GPS/sonderom i politikom generalnog uvoznika.
Do sad sam probao gotovo sve marke (Garmin, Lowrance, Humminbird, i sad Raymarie) svi su isto smeće, a ja lagano idem na SIMRAD, je najskuplji ali bar znam da sam na miru sljedećih X godina.
Vrlo jednostavno, svi su super dok rade, problem je što brzo rikavaju.
Meni konkretno 4 gps-a u tri godine.
plavnik je napisao/la:Evo Estium da nastavimo na pravom mjestu.
Ovdje u temi imaš neke moje slike Downvisiona.
Dali pokazuje ribu pri dnu i na večim dubinama? DA
Koju sondu imam? KROZ TRUP
Dali je uređaj za preporuku? SVAKAKO
Koliko je komplicirano rukovanje uređajem? DIJETE OD 6 GODINA BI U 5 MINUTA SHVATILO BEZ KARIKIRANJA
Na ovoj slici se jasno vidi kako mrcina od ribe na 43 m uz samo dno napada jato manjih riba. Mislim da slika govori više od riječi!
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.