...super!...znaći ako nema mijura nema ni osmoze... ....
...over und out
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Pape je napisao/la:...je, tribalo bi još malo proletit diamantnom pilom na vodeno za asfalt...
...a ebate led šta sve ne pročitah ovde... ...pusti epoxidi, poliesteri i ostali pič mačevi...brusilice, pjeskarenja...a nitko nije spomenija oni jadni hempelov dvokomponentni sealer koji je inače ridak i riđi od svete vodice...i koji će počepit sve te buže koje golim okom nisu vidljive...prije i bolje nego ikakvi epoxy prajmeri, kitevi i ostalih sr@**a...i tako pokušat spriječit ono šta je u ciloj priči najvažnije...mikropukotine...
Pape je napisao/la:...super!...znaći ako nema mijura nema ni osmoze... ....
...over und out
golum je napisao/la:Ovo temu od osmoze treba čim prije sanirat
Pape je napisao/la:lupis je napisao/la:Samo se ti tješi da svaki brod ima osmozu....., ako ti je lakše zaspati....
...ne boj se prika....moj više ne prima more kroz ikakve otvore za razliku od nekih...
...a kad su "moji" delali brod s plastikom..."tvoji" nisu ni znali koji je to kuac...tako da tad ovde su bili u prednosti...osmoze nije b
golum je napisao/la:Ovo temu od osmoze treba čim prije sanirat
josme je napisao/la:golum je napisao/la:Ovo temu od osmoze treba čim prije sanirat
Pjeskarenjem ili brušenjem????
josme je napisao/la:Pjeskarenjem ili brušenjem????
lupis je napisao/la:
Malo me zbunjujes sa tim, moji, tvoji, neki,..pretpostavljam da su neki isto tvoji hehe...
Ovo drugo..., da..., pa ne znam baš...., idi do VL pa pitaj...., uostalom..., to nije ni bitno..., jer lakše je nekom metar utirat hehe..
Ajde ako ništa, drago mi je da ti nije teško podijelit svoje iskustvo o sanaciji osmoze.., jer znam jos neke kojima ce to pomoc...., ja takvih gorkih i skupih iskustava zasad nemam...
Ouver end aut
dimulius je napisao/la:malo off topic
nekako mi se cini da je atmosfera na forumu postala problematicna/svadljiva
(vidljivo i na ovoj, nacelno benignoj temi)
amo ljudi malo tolerancije jedni za druge i izbjegavajmo agresivne postove jer ne vode nicemu dobrome
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.