...he,he...ja tom talijanu ne bi nikakvu kaznu nabija...triba imat veeelika muda itnit se u vepra samostrelom...
ceko je napisao/la: Tako neće bit nesporazuma, a mi ćemo opet lipo stat u jedan kombi, a Pape može u prikolicu jer mu vira brani bit unutra.. Over end autsajd
...@ Ceko koji kaco bi trebala ova rečenica značit?!!...čisto da znam kako dalje se ophodit...
pagus je napisao/la:Prije mriže nisu bile od najlona, pa ko ih nije sušija brzo ih je crni djava odnija . . .
...aaaan....znači tako...bacile bi se navečer a ujutro do 7-8 uri vadi vani da ih đava ne odnese...sad može kako oćeš...ne triba ih ni sušit ni vadit...a to šta će se išporkat...a mogu i u mašinu na 40...šaka arijela i evo ga...znači ne triba ukinit ništa...već samo mriže od najlona...vratit ih na stare pamučne...i zakon će se poštovat...tija ne tija....eto riješenja...a tako je nekad i bilo....
...al sve u svemu, nisan ni ja bija za ukidanje...al pošto ugledah ovde da čuko ipak ne laje radi sela, već radi sebe...jer sad je sve super od kad je pustilo prodavat i dalo da triba vodit neki trlj-brlj očevidnik zauzvrat...okrenuh se za 180....sad bi i more zabetonira...pa neka je i meni beton...ko ga ebe...nać ću drugu razbibrigu...al da vidin ove odakle će sad ovi namicat nofce bez pedeve-a, poreza na promet, poreza na ime ili naziv tvrtke, poreza za zapošljavanje, poreza na zaštitu na radu, poreza komore, na šume, livade, vode, spomeničke rente...i sve ostale nenabrojane pizzze taterine.... vamo šta ovi zarade je sve njegovo...a ja šta zaradin je svačije...eee, pa malo mi je više pun kuac toga....