Moderatori/ce: riberer, Moderatori
dome je napisao/la:Ako misliš na svićanje sa ostima:
slažem se u potpunosti da je to je jedan od najlipših načina ribolova i najzanimljiviji ali je i daleko naj zamorniji i najopasniji za zdravlje.
karamba je napisao/la:zato se nesmije uzimat alkohol na sviču![]()
![]()
Vixo je napisao/la:Znamo kako pod osti mozes jedino kad je bonaca. > Opis tehnike lova koja nije dozvoljena zakonom* < Tako mozes "pod osti" i kad je valovito.
Turcin je napisao/la:Razumijem ja da ovaj forum ne smije reklamirat zabranjene nacine lova, ali ako covjeka zanima kako se lovilo pod svicu, jel toliki problem da mu neko kaze... Mislim bas ce on, ili bilo ko drugi, tko nikad nije vidio kako se to radi, ici i tuci ostima pod svicu...
Turcin je napisao/la:Razumijem ja da ovaj forum ne smije reklamirat zabranjene nacine lova, ali ako covjeka zanima kako se lovilo pod svicu, jel toliki problem da mu neko kaze... Mislim bas ce on, ili bilo ko drugi, tko nikad nije vidio kako se to radi, ici i tuci ostima pod svicu...
gof1 je napisao/la:Muzgavac zar neko nekoga napada?Samo je riječ o jednoj maloj opasci jer lov pod feral načinom da se koriste ronioci je kriminalan(pročitaj zakon pa onda se pozivaj na njega)!Da te zanima toliko takav način ribanja mogao si se bar potrudit i potražit po forumu nešto na tu temu jer već pisano.Drago mi je da te zanima ta tematika o feralu jer gušti su veliki,o selektivnosti neću pisati jer je ona u našim glavama.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.