kvarnerić je napisao/la:wahala je napisao/la:Ja ti jedino mogu pomoc da ti prodam svoga, jer meni bas treba kabina samo sto ovaj moj iskace iz tvojih zahtjeva za po metera i 75 ks (540cm+suzuki115=10l/h)..pa ako ti mogu pomoc javi se
Daj malo više detalja(godište,cijenu,opremu,prikolicu,itd),možda ima još zainteresiranih.
Ovo je moje prvo plovilo, a zahtijevi prilikom kupnje su bili slicni kao i zgarasicevi, samo da je stabilno i trpi more koliko to 5 metara moze.. i arkos to obavlja vrhunski, Skaf je 2000g, motor novi ugradjen u 8 mjesecu, napravio sam 40-50 radnih sati, tezak je 630 kg bez icega a sa svime sigurno oko tone, a to sve su pomocni s rezervarom, 100 litara goriva , dva akumulatora , motor 180 kg i ono ostalo sto sve tu ide..glisira na 3000, s trojicom po kalma bonaci 42milje>36 cvorova, na panulu trosi koliko i penta s time da je gotovo pa necujan, neka normalna voznja oko 4000 okretaja trosi 10ak litara..(moje odokativne procjene)Tankam u njega crnogorski 100 oktana jer je jeftiniji i cisci nego 95 oktana u hrvatistanu a i blize mi je za poc kupit...eto pa ti bubni ponudu mozda se i dogovorimo
.. e i uz njega ide trajler koji je ustvari zimski vez, znaci nema paprie.
Ja sam sve u svemu happy s njim..ALI..nisam racuno gdje sa stapovima, bidonima, sugamanima..ma svime.. jednostavno kabina s jednim vratima bi puno toga rjesila! Raazmisli o ovome zgarasic
ja nisam a vidim da mi full fali
I jedna mana tj nuspojava ako nemas kusine na suncalistu a purtele od spremista ti se nemogu zatvarat (zakljucavat) je ta da ce ti prilikom glisiranja klapat ! kod mene sve tri odjednom
Poucen svojim skromnim iskustvom preporucio bi fisher 17 primus marine