Inače vozim Apriliu SHIVER 750 i Gileru runer 50
Ovi zgodniji sa kacigom san ja

ovo je moja "ergela"

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:A ovi drugi Ma tko !
LANDO je napisao/la:O pa vidim ja da ođe ima još bajkera. Pa eto , nakon 17-18 godina Vespe PX 200 , 8 godina Aprilije Pegaso Garda , sad već mjesec dana vozim Suzukia GSF 650 S , ilitiga Bandita
. Još je u fazi razrade i kotrljamo se laganini do 6000 o/min do prvog servisa .
Iamo neđe sam čitao o motorima na Pegasima. Ovi prije su imali Rotaxove motore i bili su odlični . Iste takve imali si BMW-i GS 650 , a do 2001. su se i proizvodili u Noaleu u Apriliji . Ulje , filter , benzina i vozi koliko želiš . Sad Pegasi imaju Yamahine motore iste kao i XT i neznam kakvi su , ali vjerovatno nisu loši ni oni .
Pegaso
U Starigradu
Vrboskoj
u Pločama kod Primorca![]()
na Krki
i na paleti![]()
spreman za Osijek
a stigao je Bandit
Raptor za klub
DAMIR je napisao/la:Ajde već kad ste otvorili temu, zna li mi ko reć šta je ono tamo prije ribogojilišta a ispred Marine,kad se nediljom okuplja onako puno motora? Liti, zimi, uvik, vidija san da dolaze i iz Šibenika, ne samo iz Splita. O čemu se radi?
Trogiranin je napisao/la:DAMIR je napisao/la:Ajde već kad ste otvorili temu, zna li mi ko reć šta je ono tamo prije ribogojilišta a ispred Marine,kad se nediljom okuplja onako puno motora? Liti, zimi, uvik, vidija san da dolaze i iz Šibenika, ne samo iz Splita. O čemu se radi?
Damire ono tamo ti je BATALUŠA ! Crna točka ! Tu se nekoć ludo vozilo Pokojni Kalandrin, Pokojni Panker, Lemo na Javi i drugi ...Bilo je to u doba mraka. Tad sam imao dvadeset, a bilo je to prije više od dvadeset eh...
V701973 je napisao/la:Ta zadnja guma kod tebe nece izdrazati ovo lito,ko da je lesi liza.
Izmjena to je namjenjeno za Rapija
DAMIR je napisao/la:Ajde već kad ste otvorili temu, zna li mi ko reć šta je ono tamo prije ribogojilišta a ispred Marine,kad se nediljom okuplja onako puno motora? Liti, zimi, uvik, vidija san da dolaze i iz Šibenika, ne samo iz Splita. O čemu se radi?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.