Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:Evo ako koga zanima treća godina, brod izvađeni za 10 min. nazad u more.
M710 SEA PEARL je napisao/la:........... evo ..... danas je postar i meni donija 4 borbena kompleta ...... coppercoat-a .................. skupo placeno ...![]()
............................. nadam se da ce kvalitet proizvoda opravdat cijenu ....................
M710 SEA PEARL je napisao/la:........... evo ..... danas je postar i meni donija 4 borbena kompleta ...... coppercoat-a .................. skupo placeno ...![]()
............................. nadam se da ce kvalitet proizvoda opravdat cijenu ....................
dmeter je napisao/la:Pomješati
1 kg epoxia na vodenoj bazi a i b komponente se mjere
sa 0,4-0,8 bakrenog oxida i 100 grama na primjer aerosila http://www.ebay.de/itm/10ltr-Thixotropi ... 1c2ad7e191
najbolji omjeri su 54%-65% epox 35%-45% bakreni oxid
som je napisao/la:M710 SEA PEARL je napisao/la:........... evo ..... danas je postar i meni donija 4 borbena kompleta ...... coppercoat-a .................. skupo placeno ...![]()
Najvažnije ti je paziti kad stavljaš drugu ruku tj. razmak između svake ruke. Triba vas tri, jedan mješa a dva daju koper i kad je ljepljiv na prst a ne ostaje na prstu sljedeća ruka.Meni se moj davno isplatio.
som je napisao/la:Mislim da je bija peti misec ali nisam vise siguran.Izmedu ruku je bilo 5-6 sati.Bitno je da bude ljepljivo a da ne ostaje na prstima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.