neki dan uz obalu nekog otoka lovim neke ribe na nekoj pošti-zidu,nije mi išlo loše ali to sad nije tema pa ću preskočit....,i u glavnom taj neki zid se ruši s 15-18 metara na 40-45...,sve na kakvih 20-25 metara od kraj tog nekog ajmo reć otoka,u stvari to i je otok ....,i gledam lika kako ide uz kraj i svako malo stane i naravno diže vrše...,pa na potezu od parstotina metara on je digao brat-bratu jedno 10 vrša....,naravno toliko mi pogled seže od punte do punte...,šta je radio prije punte i iza punte ne znam ,vjerojatno isto...,i tako kad je zašao iza punte eto ide drugi i diže valjda druge vrše na gotovo istim pozicijama,toliko istim da sam pomislio da diže iste vrše koje je dizao ovaj prije njega....,naravno da nijedna vrša nije bila obilježena nego se za dizanje koristi rampin...
još je samo falio podvodnjak ili više njih,a koje se često zna vidit na istim "točkama" koji im te vrše prazne,pa da slika bude kompletna
u stvari što sam htio reć...??....
a da...
ne treba previše razbijat glavu oko geometrijskih likova,nego oko likova koji tako tamane valjda hobe ...
al kad se oni treći likovi ne sekiraju oko toga a plaćeni su za to....,čemu se vi sekirate oko geometrije....,prizme ,stošci,valjci,piramide...

,a treba i to razumit jer za kontrolirat vrše u moru trebalo bi ili drastično kaznit prvih nekoliko,ili zaposlit bataljun ljudi koji će tu pošast svest na razuman broj...,postoji i treća opcija da vrše treba zabranit,bez obzira na oblik,ali tada će ispaštat oni naivci koji imaju par uredno označenih vrša u moru,mada logičkim razmišljanjem takvih mislim da i nema puno,jer kad moreš sakrit 2 moreš i 222..
svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima slučajna je
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.