Moderatori/ce: riberer, Moderatori
ti je emilse makni ako je velika,ja san se zaje.. jer san stavio,jer u ovaj naš forum ni ne spada,a ča misliš ti konkretno o tom ulovu(masakru)....i tu nema ljutnje,ako me razumiš...emils je napisao/la:Prvo, slika je velika a drugo to je "Bakul" brod Antona Roce koji je profesionalac udičar i koji smije uloviti ovoliko - pa se pitam zašto je ovo ovdje i čemu ljutnja?
zubatac je napisao/la:ma moš mislit da se profi ribar drži pravila, u jednom danu je izlovljena kvota tuna i nakon toga da više nije poša na more (ahahahahahaha)
![]()
![]()
legi je napisao/la:ti je emilse makni ako je velika,ja san se zaje.. jer san stavio,jer u ovaj naš forum ni ne spada,a ča misliš ti konkretno o tom ulovu(masakru)....i tu nema ljutnje,ako me razumiš...emils je napisao/la:Prvo, slika je velika a drugo to je "Bakul" brod Antona Roce koji je profesionalac udičar i koji smije uloviti ovoliko - pa se pitam zašto je ovo ovdje i čemu ljutnja?
ab ovo je napisao/la:Bilo bi bolje da si napisao samo prve dvije riječi
Pape je napisao/la:...a profi udičar...pa brod o 100-200k€, skoro pa jahta s onom tikovinom okolo, troši na min koliko ja na uru...ona dva štapa šta se vide brat bratu 10-15 ili više ijada kuna( di je ono šta se ne vidi)...
...ako se tako zarađuje za život ka profi...onda san ja ili munjen...ili neman pojma šta...pa onda tribaju još poticaji i ostala sr@**a...jadni ribar triba mu pomoć...nit se diže nahranit blago, nit ribu vodi u veterinara cijepit, nit čisti g... za njima ko oni jadni stočari na kontinentu, a i oni imaju gorivo, struju, strojeve, hale...itd,itd......pa ću ja opet na ovu temu o jadnome tome konkretnome....![]()
...a i riga mi se od takovih priča, jadnik, ribar, triba uvatit....![]()
...jasno svaka čast iznimkama, a imamo i ovde jednoga jako poznatoga...![]()
...napadajte sad koliko očete, al to je mišljenje....moje....
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.