Prodajem:
Garmin 421s star 1.5god
Nova sonda, kupljena prije mjesec dana.
Bluechart g2 vision kartica.
Na uredaju nema nikakvih ostecenja ili gresaka, moze se isprobati jer je montiran na brodu.
Stanje 9.5/10
Moderatori/ce: dome, Moderatori
bobipu je napisao/la:http://www.eurotrade.hr/eurotrade/cjenik.php?id=22&id1=1![]()
![]()
![]()
![]()
Spužva je napisao/la:Bobipu nije mi jasno koja je poanta tvog linka?Da komplet ne kosta 5000 nego 4900?
Spužva je napisao/la:Prvo, ako te oglas zanima onda me lijepo pitas sto te zanima.
Drugo, pametuj nekom drugom i negdje drugdje.
Trece, kakva firma,prodaja, pdv i amortizacija stari o cemu ti pricas?? Malo si fulao i temu i osobu, svoje frustracije lijeci negdje drugdje.
Cetvrto, ja se jaaako volim cjenkati i rado cu se sa bilo kime cjenkati, ali to je disciplina u kojoj je ukljuceno i obostrano postovanje. Sa ovakvima kao ti nebi trgovao ni da mi nudis cijenu koju sam u startu napisao.
LP
Spužva je napisao/la:Prvo, ako te oglas zanima onda me lijepo pitas sto te zanima.
Drugo, pametuj nekom drugom i negdje drugdje.
Trece, kakva firma,prodaja, pdv i amortizacija stari o cemu ti pricas?? Malo si fulao i temu i osobu, svoje frustracije lijeci negdje drugdje.
Cetvrto, ja se jaaako volim cjenkati i rado cu se sa bilo kime cjenkati, ali to je disciplina u kojoj je ukljuceno i obostrano postovanje. Sa ovakvima kao ti nebi trgovao ni da mi nudis cijenu koju sam u startu napisao.
LP
zorica je napisao/la:Pa jebemu zar nije zabranjeno komentirat oglase. Jos da neko nekome direktno pametuje oko cijene. Pa ne mogu virovat.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.