Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
SeaShark je napisao/la:e A PROBLEM JE U TOME STA NIJE PROIZVODAC OVO JE POLOVNO 3-4 GOD STARO U TOM I JE PROBLEM. SADA OKO 6H VIDIT CU KAKO IZGLEDA SAMO PRIKO SLIKA A ICI CU I U ZG AKO BUDE TRIBALO DA VIDIM KONACNO STA DI KAKO AL KAKO STVARI STOJE STVARNO JE PRIGODA KOJA SE PAMTI.
STVARNO ME JEBE TAJ PRIJEVOZ STRASNO.
ZA POREZ NA NOVE DO KOJE STAROSTI ON VRIDI?
SeaShark je napisao/la:Da 5 posto se placa prilikom prijepisa al isto tako ima i godisnji porez sto se placa kao na aute do starosti od 10 godina koliko vrijedi za brodove odnosno do koje starosti
SeaShark je napisao/la:Iskopaj mi molim te za arbu te testove izgleda da ce ona pasti meni u krilo na kraju![]()
Neznam mozda stvarno mi se ne da rijesavati jos penta od 40ks za ostale glava da me zaboli od silnih racuna koliko vidim arba sa 20 ks bi lipo isla jos da je malo vidim to bi bilo ludilo, eto od svih onih najmilija mi je reful vidia ma da malo spremnika ima na krmi ono sjedalice drvene i tako to, ali jednostavno recimo da i stavim na reful nekih 20ks vozia max 11-13čvorova di je po testu najnestabilnija. A ne znam a kako se odnose u cijenama arba i reful.
E i arta je isto jako jako lipa barkica ali 6 čvorova je 6 čvorova zasto sporije kad moze brze i to duplo e ma molim te he he![]()
![]()
![]()
![]()
SeaShark je napisao/la:Ok necu da se derem vise inace sam jako tih toliko da sada ne bi vidili ova slova a neznam koji je to tocno arba znam da je star okvirno 3-4 god i trazi oko 2500e ali pun kufer opreme dosta je jeftiniji jer nema motor mislim ima al sam pitao da jel moze odvojeno i tako je to
E i je si nasa test od arbe?
SeaShark je napisao/la:Ok necu da se derem vise inace sam jako tih toliko da sada ne bi vidili ova slova a neznam koji je to tocno arba znam da je star okvirno 3-4 god i trazi oko 2500e ali pun kufer opreme dosta je jeftiniji jer nema motor mislim ima al sam pitao da jel moze odvojeno i tako je to
E i je si nasa test od arbe?
SeaShark je napisao/la:E nije puno novcahe he ma saznati cu vise sutra sta od opreme ima, ali kako je rekao ima sve sta moze imat osim neznam natkabine,krmene platforme i slicno a sve ostalo ima i elektronike, inoxirana tako da je tesko bila za iznajmljivati
A rekao si da ima razlike u novijem i straijem modelu da li ima razlike u kvaliteti, neka specificna mana ako znas
SeaShark je napisao/la:Ma ja se ispricavam ima krmenu platformu naravno, e dobit cu slikice ali imam jos par informacija gol brod samo s inoxom vratima prozori 2500 a dodatno cerada 300 fishfinder 100, ima ponudu muzike ali me ne zanima vrsni sam ljubitelj muzike i mogu sam po svon gustu he he (cerada je i od inoxa konstrukcija da li se isplati za 300e)
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.