Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ikayke je napisao/la:Pozdrav svima,
prošle godine sam se ozbiljno bavio proučavanjem i odabirom hladnjaka za moju barku (dalmatinku). Izbor je nakon dugo premišljanja pao na sljedeci http://www.frigolab.it/scheda.asp?id=143.
Ono sto mogu govoriti to je iz iskustva sa đite prošlo ljeto, a to je 9 dana na moru.Znaci stavio sam ga novog novcatog na barku i prikljucio na plin, vec za 2-3 sata bio je dobrano ohladjen i hrana u njemu je bila super hladna iako je vani bilo pakleno vruće. Potrošnja plina u tih 9 dana je bila mala, iako ga se nije stedilo otvarati, racunam kilo ili dvije plina, mozda 3, iako sam imao bocu od 7.5 kg za svaki slučaj. Istina je da pošto u dalmatinki nema previse mjesta on je bio stavljen odmah do ulaza u kabinu tako da je auspuh koji ima izlaz prema gore, plinovi (koji nemaju miris) izlazili kroz otvorena vrata u natkabinu pa dalje van. Iako sam i ja bio skeptičan mogu reci da sam se ugodno iznenadio kako mali funkcionira, nema zvuka, nema mirisa... a i sto je najvaznije ne gasi se po uzburkanom moru, a posto svi znamo da dalmatinka nije oličenje stabilnosti po dosta jakom jugu bi se itekako zagasio... al radio je ko urica. Evo nadam se da ce kontra iskustvo dobro doci pri odabiru optimalne solucije.
pozdravljeni!
Maestral700 je napisao/la:... trebam mišljenje dali se može (i smije) na brod ugraditi klasični mini frižider kao u kamp kućice,kompresorski,220v, klase A+?
... Kompresor je u jednom i drugom,potrošnja ista,ne vidim u čemu je razlika?
pagus je napisao/la:Lijepo te molim, kad ugradiš hladnjak na 220v budi dobar pa napiši svoja iskustva. Ima nas još koji bi rado imali frižider ,
a ne bi potrošili 100 eurića ako baš ne moramo.
I još, koji model invertera imaš (čista znatiželja) ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.