Pogledao sinoć sve 4 epizode u dahu. Nakon početnog oduševljenja nešto mi je počelo smetati da bih na kraju skužio šta je.
Radi se o tome što nigdje ne prikazuju puštanje krvi. Ni meni se to baš ne gleda ali kad razmislim ta zapadnjačka ekipa TV čistunaca koji nam formiraju mišljenje ovim dovodi gledatelje u zabludu, sve izgleda čisto i jednostavno, ono malo krvi što izađe još u moru kad joj zabije harpun je najbrutalnija scena u sve 4 epizode. Moš mislit
Taj njihov puritanizam ide tako daleko da su sudionicima zamućene reklame na majicama. Pogledajte ponovo, onaj ćelavi brko je najbolji primjer, na leđima mu stalno lebdi mrlja jer valjda ima napisanu adresu svoje stranice. E to mi je prilično srozalo užitak, ne da bih želio otići na tu stranicu nego to do kud su sposobni ići u ispiranju i pročišćavanju.
Taman to završi i odem gledati neke vijesti na TV-u kad izvještaj iz one škole u Čakovcu gdje je pao komad stropa. Svim klincima zamućene face, pa jebemti, to meni nije normalno ni u kom pogledu.