Moderatori/ce: riberer, Moderatori
ven 501 cabin fly je napisao/la:Ma nikakva automatika poluautomatima ja imao onaj talijanski palamito vragu nije valja.Najbolji je manualac još ako ga ti složiš po svom guštu
zorica je napisao/la:te sve automatke i poluautomatike zaboravite.
komiski nacin dizanja i izrade parangale je najbolji i najbrzi,a to je klasicni parangal od trajine sa pijcima od najlona. Komiški pjati na nekoj izvedbi vinča pogonjenog bilo neovisnim motornim pogonom bilo hidraulikom. Prilikom dizanja jedini posal je slagat udice na rub na kofi i skinit ribu. otprilike bacanje 1000 udica parangala traje uru i kvarat, a dizanje do maksimalno od uru i 45 do dvi ure.
kod mene sada na gliseru tanjure za dizanje parangala pogoni tomos i ovisno koji alat dižen stavin ili kolo za vrše ili tanjure(pjate) za parangale. vinč izgleda ovako nekako ako se vidi jer neman bolju sliku
kad uredin esteou-a kroz cca po godine ovaj pogon na vinču če zaminit hidraulika
zorica je napisao/la:I da vidis kako ide doduse u mene su razmaci 6 metara. A zna bit mola poprilicno
zorica je napisao/la:Ja ovde i radin u sutu jer su cisti tereni pa nema di zapet jedino svako 100 udica jedno mako sidarce kad bacan di koca radi da ako zapne sa mrizon ne odnese previse nego pukne na tin sidrima i otidje max 100 udica.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.