Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Evo ima jos onih sta misle da je "CIOVO KONTINENT".Pozdravi rodjaka matu i poruci mu da sam ja svako drugi misec u Belgiji,Holandiji ili Francuskoj ovisno di me firma posalje i da se javi ako mu sta treba.Ajmo ljudi ne trazim puno,koji je najbolji od ova 3 FF i kolika su davanja konkretno na FF koji kosta 800 US$.tg-boy je napisao/la:ima ti ode na forumu rodijak mate on ti iđe u belgiju svaku sridu a ponedilji je u norveškoj - javi mu se u đardinu na trećoj klupi u četvrtak oko 4 i po i reci da su te sa foruma uputili kako češ švercaa te ko ne pripozna
đirandula je napisao/la:Ja iman HDS-5 sa sondom 50/200 khz i ta sonda ti je bolja od te 83/200, uređaj je vrhunski... imaš cilu temu o tome pod " ima li ko iskustva sa kupnjom u Americi" pa pogledaj sve. Ja san ga uzeo u Italiji i sigurno je da ćeš platit carinu na to pa i u Belgiji.
Hajduk11 je napisao/la:Ne znam zašto se zezaš sa kupovinom vani kada kod nas imaš sve to za iste novce i još dobiješ Jamstvo i podršku na Hrvatskom jeziku,metričke jedinice itd. U današnje vrime kod svakog trgovca češ dobiti popust za keš a kod uvoznika i veči popust ako ih zamoliš i počneš priču kako je to super itd. pa kada to odbiješ dođeš na istu cijenu. Znam dosta kolega koji su se maltretirali sa uvozom pa dok su platili državi svoje, dostavu i ostale pizdariiiiiije došli su na istu cijenu. Ovako zavisno od trgovine i platiš koju kunu više ali imaš brate mili sve, nedo bog da ti krepa sonda ili dobiješ oštečen uređaj kome bi se žalio, ovako ako je tu kupljen imaš koga uvatit za jaja. Eto ja mislim tako a ti sada odluči.
Ako ti zatreba preporuka di da kupiš javi se pa ti preporučim rodijaka koji radi u jednoj takvoj trgovini možda ti može dati dobar popust.
Pozdrav forumašima.
bakan je napisao/la:Koliko sam informiran LOWRANCE ima podrsku na 34 jezika,nema geo lock,te moze koristit metre ili ft po izboru,podrzava WAS I EGNOS bez obzira je li kupljen u Americi,Kanadi ili kod nas.ovaj FF moze koristiti sondu 50/200 ili 83/200
bakan je napisao/la:Ajmo vidit ovako-LOWRANCE HDS5 sa sondom 50/200 kod Meridijana koji je uvoznik za HR dode 7900 kuna.isti takav u Kanadi sa HR izbornikom i metrickim jedinicama kosta 790 US%[postarina koliko vidim ukljucena u cijenu],kad platis 23%pdv + 7% carine ispadne 5750 kuna ili 2150 kuna jeftinije nego kod Meridijana.Znaci vani je sa svim davanjima jeftinije vise od 2000 kunica[necija placa u HR],a minus je sta nemas valjanu garanciju.Triba jos razmislit i vidit koliki se popust moze dobit kod nas pa ako je razlika oko 1000 kuna mozda je ipak bolje kupit kod nas,a i tg-boy ce biti bolje volje kad cuje da FF nije prosvercan
bakan je napisao/la:Odlucija sam kupiti lowrance combo preko ebay-a iz Kanade.kako mi je ovo prvi put da to kupujem i da nemam nikakva iskustva sa tim uredajima molim za savjet kod kupnje.na stranici SHIP SHOP postoje 3 uredaja koja me zanimaju 1-lowrance elite sa sondom 83/200 2-lowrance HDS 5 sa sondom 50/200 3-lowrance HDS 5 sa sondom 83/200 FF bi se montira na Dalmatinku i upotrebljava vecinom za dubine do 60 metara
Kolika su davanja kod nas na takve stvari i moze li se izbjeci carina i pdv ako se FF dostavi u neku evropsku zemlju [Belgija],pa se otamo prosverca doma. Cijene su puno bolje nego kod nas ELITE 5 83/200-606$ HDS 5 50/200-792$ HDS 5 83/200-759$
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.