rarog je napisao/la:Pape znaš li pošto je iša ovaj u irskoj, čisto onako iz znatiželje?
ps dobar ti je potpis..

...pojma neman, evo sad doznah da je iša ća. evo baš sinoć udrija u tražilicu ka ženou islander ima li ča novega za vidit i naša san ih nekoliko novih. interesantno za primjetit, ali prodaju se leva leva, čak san sinoć naletija i na neki forum di lik oće kupit jednoga i ka pita za mišljenje. uglavnom javili se vlasnici i bivši vlasnici i sve lipo i ono šta i ja znam, i šta je točno za te brode, rekli i opisali. uglavnom ono šta san i ja pisa u temi tamo o esteou-u...i na kraju zaključili da je to brod napravljen za žešća mora i da su svi bili ili jesu prezadovoljni sa brodom...šta san god pročita na francuskim forumima o brodu, uglavnon svatija san da ga masu više cijene i da je ka traženiji nego neki brodi njegovog ili mlađeg godišta...vjerovatno je to razlog zašto brzo dobije noge kad se oglasi... malo sad ispada da svaki cigo svoga konja fali, ali eto sve se može provjerit na netu ako baš ne virujete meni....
...uglavnom preporuka je, koga zanima ovi ili neki drugi brod FR proizvodnje, da počmete googlat sa google.fr, puno više toga van se otvori nego sa hrvatske verzije tražilice...
p.s. a za potpis...pivamo al nemamo pojma o čemu pivamo...tek kad malo bolje razmisliš o stihovima...krepaš od smija..