Onako se mislim, gledam onaj tvoj spremnik goriva....
Jednaka je visina (300 mm) na stražnjem, krmenom dijelu, kao i na prednjem, čini se (bar je tako napisano).
Sad sam nešto skicirao, i mislim da je bolje napravit spremnik goriva koji točno paše obliku rove, tako da se može ugurat šta je više moguće naprid u kabini. da ispod njega ne ostane praznog prostora. I da je masa šta je moguće više naprid. Nešto ovako:ž
Pa se opet mislim... Nije čovik lud, valjda zna šta radi... Kužim jedino da je ovakav kakav sam ja nacrtao puno skuplji za napravit, a isto tako i kompliciraniji.
Danas sam bio u firmi koja radi s inox-om i pitao za cijene, onako okvirno. Ograda kao na zelenom cca 110-120 EUR/m dužnom (dvostruka vodoravna prečka).
Ajde ako si stavio spremnik goriva u brod poslikaj to pa pošalji i malo objasni (ako nećeš BigBrother daj privatno, ionako se tema ne rasplamsava kao na starom forumu. Uostalom, puno je toga već prije rečeno, pa da se ne ponavljamo).
I, ajde pukni jednu sliku s ulaza u natkabinu prema kabini, onako s visine, nešto me zanima.
Nije priša, kad stigneš..........