Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
dome je napisao/la:...a,ča ću ti ja tipkati kad poznaš proizvođača ?on će ti sve reći bolje negoli ja.
dome je napisao/la:aaaaaa,taaaaaakoooo dakle.
e, a ja ga poznam i znam da ako ga nazoveš sigurno će doći popraviti ako imaš kvar ali, lik ima prilično godina i doći će na barku ako je u Zadru.
i zbog tolikih godina zovi ga dok je još u snazi pa može još ići po barkama. kad sam zadnji put ćakula sa njim reka mi je da još nikome nije prenio svoje znanje a, ni čitav projekt tog pilota nije stavio na papir tako da su svi nacrti i sheme u njegovoj glavi pa sam sklon mišljenju da kad on ode neće više biti meštra za popraviti taj pilot.sve te pilote je on sam napravio i ugradio on osobno i nitko osim njega nezna ništa stručno o njima.Ja znam ono što me zanimalo to mi je objasnio ali budući da moja struka neme veze sa elektronikom moje stručno znanje je jako ograničeno (znam princip rada i način što i na koji rade pojedine komponente tako da bih vjerojatno uspio otkriti što je neispravno ali ne bih znao kako to popraviti i naravno znao bih ga montirati ali ne i baždariti).
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.