Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
unije je napisao/la:i ja sam za apsolutnu zabranu upotrebe fishfindera u ribolovu, samo bi dozvolio da se koriste dubinomjeri
karamba je napisao/la:ja ih nebi zabranio samo iz razloga da početnicima ne ukinem ono zadovoljstvo kad sonder počne crtat masu izmišljenih riba
morskivrabec je napisao/la:Koliko vas koriste sondere, odnosno fishfindere? Može li se to kontat ko sportski ribolov? Osobno sam protiv takve vrste potrage za ribom kad je riječ o amaterskom ribolovu i stavio bi zakonsku zabranu korištenja fishfindera u sportskom ribolovu.
raptor je napisao/la:...alate kojima se mi sportaši služimo(parangal,mriža,vrša,puška)...
Eventum je napisao/la:raptor je napisao/la:...alate kojima se mi sportaši služimo(parangal,mriža,vrša,puška)...
Strici je napisao/la:Eto konačno da se slažem sa tvojim mišljenjem. A napiši koristiš li samolovke? Vrše? Parangale? Mreže? Ako je odgovor ne, samo tunja i to bez ribosondera, onda kada bi još ublažio mišljenje o puštanju pojedinih riba, onda bi bio pravi sportski ribolovac. Naravno da je to moje skromno mišljenje, no pokazalo se da sam skoro uvjek bio u pravu.
raptor je napisao/la:Eventum je napisao/la:raptor je napisao/la:...alate kojima se mi sportaši služimo(parangal,mriža,vrša,puška)...
Ne vidim ča je smišno možda mriže oli misliš da se ne služimo i njima Pod mi- mislija san na SVE a ja osobno koristim samo štap i parangali sa brojem udica po propisu te sam namjerno napisa MI a ne VI oli ja nisam sportski ribolovac
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.