gonič zmajeva je napisao/la: To su prike sa foruma.
Pored forumskih prijatelja neprijatelji ti ne trebaju

Moderator/ica: riberer
gonič zmajeva je napisao/la: To su prike sa foruma.
aladin je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la: To su prike sa foruma.
Pored forumskih prijatelja neprijatelji ti ne trebaju
karamba je napisao/la:ovi se ne šale, bome rade punom parom , a i nisam mislio da je tako komplicirano radit te kalupe ali vidi se da tu ima punooo punoooo posla ! Dećki samo naprijed i redovito izvještavajte
zlovic je napisao/la:Bio sam neki dan kod Bobija. Izgleda da će biti krasan brodić, a u kvalitetu ne sumnjam. A Bobi ko da mu je bivša ministrica u svojti opet će trebat rušiti garažu.
gonič zmajeva je napisao/la:zlovic je napisao/la:Bio sam neki dan kod Bobija. Izgleda da će biti krasan brodić, a u kvalitetu ne sumnjam. A Bobi ko da mu je bivša ministrica u svojti opet će trebat rušiti garažu.
Po njegovim prognozama samo će trebat izbit prag od ispod vrata. Bumo vidili.
kalafat je napisao/la:a oceli li brod moc uopce izac iz onoga Bobijevoga kvarta ??
gonič zmajeva je napisao/la:kalafat je napisao/la:a oceli li brod moc uopce izac iz onoga Bobijevoga kvarta ??
Jedno po jedno. Prvo vrata, a onda kvart.
gonič zmajeva je napisao/la:kalafat je napisao/la:a oceli li brod moc uopce izac iz onoga Bobijevoga kvarta ??
Pape je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:kalafat je napisao/la:a oceli li brod moc uopce izac iz onoga Bobijevoga kvarta ??
...samo moj kvart zaobiđite...da nebi bilo.... prvo brod...pa onda Bobi...![]()
![]()
CVITA je napisao/la:Sad se već vidi forma i čini se jako lipo al posla ka u priči. Kad misliš da će bit gotov model? čini se da ide dosta brzo. Jel radi sam il mu još ko pomaže?![]()
gonič zmajeva je napisao/la:Ima. Za koji dan će sajam u ZG.
Natrag na Proizvođači brodica i opreme
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.