Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Dade je napisao/la:Može lako biti, jedna od svakodnevnih stanica je Jelen,pa ja tu skrenem desno prema Dvorcu,ma ko zna... svit je inače mali
plankton je napisao/la:Evo da se i ja upišem u klub , zadnje vaganje 110 kg, ali sa tedencijom opadanja ( žena mi kupila biciklu, broji kalorije, zaključala mi motor od barke, kaže "ako oš na ribe samo na vesla" itd. živi užas ).
Predlažem da se članovima ovog kluba baniraju sva okupljanja tipa "Miting u Dalmaciji" i svi ostali mitinzi i druženja do daljnjeg , odnosno dok klub nepreimenuje u 100-
lalabu je napisao/la:plankton je napisao/la:Evo da se i ja upišem u klub , zadnje vaganje 110 kg, ali sa tedencijom opadanja ( žena mi kupila biciklu, broji kalorije, zaključala mi motor od barke, kaže "ako oš na ribe samo na vesla" itd. živi užas ).
Predlažem da se članovima ovog kluba baniraju sva okupljanja tipa "Miting u Dalmaciji" i svi ostali mitinzi i druženja do daljnjeg , odnosno dok klub nepreimenuje u 100-
Sad na biciklu i vozi dok ih ne sustigneš doć ćeš brzo na 90 kg
teo_ribar je napisao/la:evo i mene va klub......ima toga....a broj se nezna
josme je napisao/la:teo_ribar je napisao/la:evo i mene va klub......ima toga....a broj se nezna
Na vagu...............odmah.........(onu za priko kvintala)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.