bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la malibrod » 20. 11. 2010. (11:34)

Vidio sam maloprije onog narančastog va Veji,ima dobre prozore al narančasta boja ,užžassss....trebalo bi po zakonu zabraniti takve boje na svim brodovima....
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PostPostao/la lupis » 20. 11. 2010. (12:04)

naravno,jer da bi nešto bilo polovno i kao takvo prodano,potrebno je najprije da bude novo....,znači ako se 2011 proda 200 murtera i dvi lejdi,velika je vjerojatnost da će 2021 godine po oglasima bit puno više polovnih murtera nego leidi...,isto tako će sigurno osmoza napadat više brod koji je proizveden i k tome u moru 365 dana,nego neki koji i ne postoji,a ako i postoji u tragovima ,do osmoze nemore ni doć jer je brod na suhom,isto kao što mu se nemože dogodit da negdje pukne đelkot a brod se ne koristi...

meni je leidi lipo brod,to sam napisao,ali samo dok ga gledam s prove i ne vidim ono ruglo iza...,možda da toga nema bi i bio upotrebljiv za nešto....,ovako more služit jedino patroliranju....,i sve je to preskupo za jedan normalan svakodnevni ribolov di će brod bit usran od ješke i črnila....,ko voli nek izvoli nemam ništa protiv..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la mikula moli » 20. 11. 2010. (12:27)

hvala, ocu, zapravo vec jesam.....
a plastika se oper kad se usere crnilom i jeskom.... na leidi ka i na murteru....
a ono ruglo iza je duplo jeftinije...... ako vec govorimo o odnosu sa cijenom....
ja nemogu bas svaki dan na more, al idem kad god mogu, i bar ce mi propela bit uvik bit cista.....
moj brod (leidi) ce bit u more 363 dana u godini, ona dva bit ce vanka radi odrzavanja, ja vidio kako se leidi radi i pojam osmoze na tome brodu biti ce nepoznanica i za 20-30 god, kako se radi MU to niko nezna, a kakav ce bit za 20 i oce ih bit.....
ljudi se zalete i kupe ga jer je ka jefti..... pe neka svaka roba ima svoga kupca, al jeftino i dobro to nikad nije postojalo....
sve sto valja i kosta......
mikula moli
Senior Member

Tip plovila: Leidi 600 + Suzuki 140

PostPostao/la lupis » 20. 11. 2010. (14:27)

ma dok ljudi kupuju đipove da bi mogli parkirat na nogostup netreba se čudit ni tome da se kupuju brodi za koje se ne zna čemu služe i da se plaćaju stvari i dodatna oprema koja se ne koristi...,bitno da se vama to sviđa i ja vas podržavam u vašoj odluci...,jedino vas molim da ne pametujete previše kako izgleda brod za najbanalniji ribolov i koliko bi maximalno mogao koštat..

pitaj,kupi,uživaj... a kad se već upuštaš u raspravu dozvoli da netko možda ima drugo mišljenje ...,meni nepada napamet učestvovat u raspravi o tome koje su tenisice najbolje za trčanje uz savski nasip...,priznajem ,o tom nemam pojma...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la mikula moli » 20. 11. 2010. (14:41)

ma lupi ti si taj koji na forumu najcesce pametuje, bilo kad je cijes o tipu broda ili o brzini, koja nekome penzjoneru ne znaci jer ima vrimena a meni bome znaci.....ili jel pape ucinije pametan potez......
neka kupi MU kome se god svidja, meni se nije svidija i ja ga nebi kupija i da je upo cine......
prateci forum primjetija sam da si vecini brodova nasa zamjerke....
pa da se zakljucit da je PO TEBI naj naj Maestral700, a uvjerljivo na drugom mjestu ja Mu600....
postujem tvoje misljenje.....

ala, evo kod mene razvedrilo pa gren malo na more.....
mikula moli
Senior Member

Tip plovila: Leidi 600 + Suzuki 140

PostPostao/la ivan3 » 20. 11. 2010. (17:04)

murterina se triba kupit za malo vecu cijenu, kad in izvadis lovu na sunce napravit ce ga oni kako bog zapovida neboj se.

Plati in par k eura više i redovito poviri kako rade, pa ces vidit kako ce valjat brod. Ili ako znas sta radis pa ga kupi razmontiranoga i sam poredi a. A opet ces proc jeftinije nego sa brodovima iz konkurencije....
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la Administrator » 23. 11. 2010. (15:25)

Sve teme o raznoraznim Murterima cu zakljucati definitivno. To ne znaci da se o Murterima ne moze i dalje pisati, otvorite nove teme (koliko ima novih brodova) i slobodno pisite. Neka imena budu definitivna, jer ako se u medjuvremenu ime promjeni, tema se zatvara. Ne racunam ovdje brodove "koji bi se tek trebali napraviti", nego samo one koji doista postoje i koji su "vidjeli" More..

Tko mi uleti postom tipa:
betinaplus je napisao/la:ekskluzivne snimke novog M. 25
abc.jpg
abc 1.jpg

govoreci o brodu koji Mora vidio nije izletit ce definitivno sa Foruma.

O ostalim modelima pisite normalno (u stvari puno normalnije nego na drugim temama) onako kako bi i trebalo pisati i to redoslijedom koji bi, kada je "normalan", trebao izgledati ovako:

- Uvodni post, ime broda, osnovne informacije, pitanje ili mišljenje i OBAVEZNA SLIKA O ONOME O ČEMU GOVORIMO (to ubuduće vrijedi za sve ostale teme koje bi se trebale otvoriti), jer će tema u protivnom biti pobrisana.
- odgovori na pitanja bez spama, mišljenja sudionika u raspravi, odgovori vlasnika sa rješenjem problema i naravno slikom (danas svi imamo mobitele)
- i tako dalje, više - manje ...

Sve usporedbe sa drugim brodovima i rjesenjima na njima koje me ne budu dovoljno uvjerile (i ostale moderatore, naravno) biti ce, isto tako definitivno pobrisane.
Administrator
Administrator/ica

Prethodna

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.