lupis je napisao/la:Jadranka,pa neću pisat proizvoljne ,paušalne neprovjerene stvari....,ja piušem ono ča vidim očima i ono što sam imao priliku opipat te vidjet iz neposredne blizine....,kako mi je zadnji Mu 600 u najužem susjedstvu,vjeruj da znam što govorim...
neke brodove nemogu ni komentirat,zbog objektivnih razloga, a ti su da sad kad ja imam vrimena malo više ,sad su ti drugi brodovi negdi na kraju a ne u moru,u žici i čuvaju ih šarplaninci,a da ću se ja ić zajebavat sa šarplanincima samo kako bi iznjeo dojmove o nekom Pidiju ili fišermenu neću...,hebi ga oni će bit ponovo u moru početkom osmog miseca a ja tada nemam vrimena za ćaskanje s njihovim vlasnicima,a i ne poznam te ljude tako da ne stojim iza njihovi riječi...
kako sam rekao vrijeme će pokazat!
mislim a ispravite me ovdje da ta brzinska proizvodnja ne može biti najsretnije riješenje nikako... a evidentno je da se štedilo na svemu... pa sam uvjeren a voloio bih da me netko razuvjeri da mađari nisu štedili i na kvaliteti gradnje!
da ne ponavljam se... sve će se znati za par godina!
svim vlasnicima murtera želim sretnu i ugodnu vožnju i nipošto nisam protiv broda! ali sam protiv krađe kalupa i laganja kupaca...
jel ako će te iskreno i kinezi proizvode aute jel tako ?! i kopije i smarta i bmw-a x5... nikad neće biti niti blizu orginalu!