Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
franco je napisao/la:Ma šta ćeš ga upoznavat sa javnosti kad mu tako samo radiš besplatnu reklamu, svi mi znamo koji su štemeri u našem mistu,ali je kancerogena tvar ta da niko ništa ne poduzima.To je tako lijepo razrađen posao u kojem svako ima svoj dio.Još jedan lijek; posadu pom.policije iz mjesta A prekomandirat u mjesto B,pa mi onda dođi u stanicu bez da ikoga uloviš!
franco je napisao/la:Ma šta ćeš ga upoznavat sa javnosti kad mu tako samo radiš besplatnu reklamu, svi mi znamo koji su štemeri u našem mistu,ali je kancerogena tvar ta da niko ništa ne poduzima.To je tako lijepo razrađen posao u kojem svako ima svoj dio.Još jedan lijek; posadu pom.policije iz mjesta A prekomandirat u mjesto B,pa mi onda dođi u stanicu bez da ikoga uloviš!
franco je napisao/la:Jbga opet dolazimo na početak sve ti je to po babu i po stričevima.Šta će se neko s tim zaje ,pa mora pisat prijavu,pa zapisnik,pa izvješće,svjedoci,očitivanje stopizdarija ovako leži-šuti-ne gledaj-ne talasaj-kad je plaća(ova ili ona)
raptor je napisao/la:franco je napisao/la:Jbga opet dolazimo na početak sve ti je to po babu i po stričevima.Šta će se neko s tim zaje ,pa mora pisat prijavu,pa zapisnik,pa izvješće,svjedoci,očitivanje stopizdarija ovako leži-šuti-ne gledaj-ne talasaj-kad je plaća(ova ili ona)
Ma onda triba potirat takva nedela,pa po njiovom poslu more i moja mater to radit(ništa) tu u murju su se uvukli oni ča nisu tili na frontu `91 ,lipo su se ulogorili i čekaju penziju a ovi mladi školovani policajci na burzi,eto Dok se ne maknu ovi ča se daju podmitit sa kilon ribe ili liganja neće bit sriće
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.