weiss je napisao/la:primorac je napisao/la:
A to će koga ovdje educirati, kad su svi prepametni i najpametniji. Pa oni koji su stručni za motore npr.
Pitao si : Evinrude i li Honda? To je pitao netko drugi, a ne ja.
Anketa je pokazala - Honda. Nisam znal da lupe anketira. Vidi prvi post.
Što bi ti htio? Koju edukaciju? Npr. ono što je dome rekao o blizini i kvaliteti servisa. Ne mora svatko biti svjestan toga.
Kupi ono što smatraš da će biti najbolje za tebe. Imam Mercury i Tohatsu i ne planiram kupovati motor, ali ga netko s foruma kupuje i pita za savjet.
Danas nema loših motora, dakle održavanje - koliko košta, pošto su dijelovi koje redovno treba mijenjati, gdje treba odnijeti motor u servis, koji su to ljudi, kakva su iskustva... Eto vidiš i sam da ima dosta toga. Npr. koliko koštaju servisi za E TEC, a koliko za Hondu u 3 godine bi bilo zgodno znati.
BTW, ljetos sam vidio Evinrude komada 1 (jedan) ukupno, a Hondi bezbroj. Jeli ovo argument? Nije.
Edukacija se vrši u obrazovnoj ustanovi, ili samoedukacijom.
Evinrude ili Honda, naslov je teme, ( a pitao je lupe)
Anketa u prenesenom smislu, većina članova foruma koja se javila, dali su glas za Hondu. Za koga si ti dao glas?
Da, ovo ljeto vidjeh samo jedan evinrude. BTW, iz moga porta svaki dan isplove barke u ribolov, one sa vb motorima su opremljene Hondama i Yamahama. Što misliš zašto?
A koliko puta dnevno ti isploviš u ribolov? Koliko često rade tvoj Mercury i Tohatsu?