dali ima gdje kakva skica kako bi to na kraju trebalo izgledati , projekt ili nešto u cabin verziji ?
Moderator/ica: riberer
karamba je napisao/la:konačno da se počelo gledat malo i na nas zaljubljenike u vanbrodske motore![]()
dali ima gdje kakva skica kako bi to na kraju trebalo izgledati , projekt ili nešto u cabin verziji ?
Mali Dabar je napisao/la:karamba je napisao/la:konačno da se počelo gledat malo i na nas zaljubljenike u vanbrodske motore![]()
Pomalo ja nebi otkriva sve,kako posao bude napredovati tako stavljati slike![]()
Pohvala za projekt![]()
karamba je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:karamba je napisao/la:konačno da se počelo gledat malo i na nas zaljubljenike u vanbrodske motore![]()
Pomalo ja nebi otkriva sve,kako posao bude napredovati tako stavljati slike![]()
Pohvala za projekt![]()
a kako čemo ga inače upozorit na moguče greške ili uputit koji dobronamjeran savjet ?
karamba je napisao/la:hvala šta si me se sjetio !![]()
S guštom ču pratiti temu i fazu izgradnje , po meni sve što si napisao bi svaki fisherman trebao imat u osnovnoj opremi, od bazena ,jacere pa na dalje , stoga tu odma ide čista petica. Mislim da je jedna od bitnijih stvari barem meni da se ima pristup krmenom zrcalu barem s jedne strane , jenostavno bilo kakve klupice smetaju a tko ih želi uvjek ih može naknadno stavit a kome smetaju ih nemože maknit . Znači velika čista krma s pretincima podu .
Ajde stavi ako ima kakve ručne skice da dobijemo malo opširniji dojam !
karamba je napisao/la:ima li kakvih novosti ?
Spužva je napisao/la::clap: za projekt!drzim vam fige da ispadne onako kako ste ga zamislili
pogledaj si kako je napravljen gradywhite adventure 208, po meni izvrstan raspored, nekima minus sto kutevi nisu slobodni do kraja...onda pogledaj conquest 235 koji ima dio ispred krme asimetricno napravljen.da se tu svasta iskombinirat!
Natrag na Proizvođači brodica i opreme
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.