Postao/la dome » 15. 10. 2014. (20:57)
Ne znam na što misliš pod "ispušni lonac" pa će ti moj odgovor biti možda preopširan ali nadam se da neću biti dosadan.... Ispušni sustav se sastoji od više komponenti od kojih neki monteri ne ugrađuju sve pa ih na većini ugradnji nećemo naći što zbog stava montera da to sve nije potrebno što zbog ograničenog proračuna investitora što zbog okolnosti izvedbe strojarnice u kojoj jednostavno nema mjesta za sve komponente.
Prvo moram napomenuti da montaža stabilnih dizel motora nije moje područje interesa i da ovo što ću napisati je zapravo ono što sam viđao po plovilima te može biti i pogrešno pa ako je tako neka me kolege čije je to područje isprave da te ne dovedem u zabludu možebitnim pogrešnim navodom ...........
Kako god ja sam to viđao ovako : ispušni sustav se sastoji od prigušivača ispušnih šumova ili tzv. mufera neki ga nazivaju i silencijator on prigušuje šumove viđao sam ga montiranog svakako i bliže rozeti i bliže motoru čak i uspravno kao dio labuđeg vrata ..... valjda se monteru tako rimovalo ........
Prvi a,često i jedini je tzv.voterlok neki ga nazivaju marmita on služi da se u njega slije voda iz ispušne cijevi i labuđeg vrata i montira se na najnižu točku santine ma gdje ona bila tako da sva voda ode u njega pritom većina montera preferira da bude što dalje od motora da u periodu mirovanja vlaga bude što dalje od turbine pazeći na nagib tj. pad ispušne cijevi. Većina montera montira samo ovu komponentu bez prigušivača i onda se čude što je ispuh bučan .
Neke barke zbog specifične izvedbe strojarnice jednostavno nemaju mjesta za sve komponente poput primjerice čudaka pa nije ni moguće montirati sve po pravilima struke ............
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a