Trogiranin je napisao/la:Kako će pokazivat temperaturu zraka ako je uronjena u glicerinsko ulje !
A glicerinsko ulje ima temperaturu
![Pitanje :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Angry :Angry36:](./images/smilies/36.gif)
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Trogiranin je napisao/la:Kako će pokazivat temperaturu zraka ako je uronjena u glicerinsko ulje !
ab ovo je napisao/la:A da zamolimo Lupisa da pogleda na svom sonderu
isakac je napisao/la:karamba je napisao/la:nažalost ne !
drveni brodovi nemaju tu mogučnost.
Samo da demantiram navod. Stavio sondu neki dan u drvenu pasaru 5,8m ispod pajola, uronio u 3-4 cm vode (koja je tu uvijek prisutna) i pokazuje isto kao i kad je uronjena u vodu sa krmene strane. Uredno pokazuje dno i detektira ribe. Pod barkom je bilo jato malih oćada koje je odlično prikazao. Radi se o fisfinderu Eagle 320.
lošinj je napisao/la:Kaže tip da je uvijek bolje staviti sondu na krmu
jer je dosta zeznuta montaža thruhull sonde.I ako se sve super namjesti i ne ostane niti jedan mjehurić
zna biti slabiji signal i 20%.
Grapes je napisao/la:Procita san sve u postove za i kontra busenja. Procita sam i Garminove upute u kojima kao opciju daju ugradnju unutar broda (shoot thru hull installation).
Zanima me, ima li se jos cime zalipiti osim sa sikom, a da se kasnije moze odlipit ako triba, odnosno da se ne unisti sonda.
Grapes je napisao/la:Procita san sve u postove za i kontra busenja. Procita sam i Garminove upute u kojima kao opciju daju ugradnju unutar broda (shoot thru hull installation).
Zanima me, ima li se jos cime zalipiti osim sa sikom, a da se kasnije moze odlipit ako triba, odnosno da se ne unisti sonda.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.