Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
morskivrabec je napisao/la:A Dubrovniku nemaš nego tri butige, ne znma kako se zpovu jer ih mi zovemo po vlasnicima
skandalozo je napisao/la:Prvi DVD Rogi ribaru 1 je na kioscima od 13.04. trebao bi biti na svim prodajnim mjestima na kojima je moguće kupiti Burzu nautike. DVD je moguće kupiti neovisno o Burzi, cijena je, kako je već bilo spomenuto 39,o kn.
Uz kioske, DVD je moguće kupiti i u nekim dućanima s ribolovnom opremom.
weiss je napisao/la:
Danas tražio na kiosku Tiska (imaju Burzu nautike), ali prodavačica nema pojma o DVD.
gonič zmajeva je napisao/la:weiss je napisao/la:
Danas tražio na kiosku Tiska (imaju Burzu nautike), ali prodavačica nema pojma o DVD.
Traži dalje. Valjda ima još kioska u tvom kraju.
skandalozo je napisao/la:Kakvo vređanje, bilo bi čudno da se ne primjeti da sam godinama lovio iz ruke prije nego sam počeo loviti štapom. I danas najčešće lovim iz ruke kada lovim isključivo iz gušta. Iako, od kada sam počeo loviti štapom pojavile su mi se na repertoaru neke ribe koje sam prije sporadično lovio. Jednostavno, promjenom alata nesvjesno (nesvjesno barem u početku) promjeniš parametre lova, dubinu, brzinu... I odmah se ulovi promjene.
Kako se lovi sada oko Kamenjaka? Imao sam takvu želju prošle godine onuda loviti, ali... Ma sve znaš, ili barem dio. Nije bilo vremena, a teško je bilo svaki dan biti u tom akvatoriju a ne lovit. Kako kažu ne može i ovce i novce. Ili bolje i ribe i novce.
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.