Postao/la Rexi » 12. 01. 2025. (14:10)
ja mislim da se sa stavom "odi ako ti ne pase" nece nista postici osim da stagnira i dalje i jos vise.
zna se sto ovaj forum treba.
zaostao je u godinama, nije se prilagodio ekranima ali i tempu zivota. Nekome to ne smeta. A nekome smeta jer ne moze drugacije.
Forum sam po sebi je zastario nacin komunikacije - danas ako si na moru i zapnes, lakse je na fb poslat poruku u grupi i odmah dobis odgovor da maticu treba zategnut.
ne kazem da se mora ukinut forum, ali realno to mu je konkurencija.
Velika greska je bila hostanje slika vani, a po meni zalosno da se sada kada prostor nije problem - to nije omogucilo na forumu vec i ovih par ljudi sto je ostalo, mnogi neznaju okaciti sliku -pa se niti ne trude.
Druga stvar, koja je isto stvar socijalizma tj. "starih foruma" da se ne prica o ispricanim temama.
To je sto stvara komunikaciju i povezanost. Danas se sve oslanja na nekim likovima, kolegama, forumasima kojih vise nema godinama online. Kada netko nesto pita, samo mu se metne link i usutka.
Ovu temu smo vec zvakali i neki su pokazali interes, ideje, no nije se nista pomaknulo, znaci nema mogucnosti ili volje za to. Iskreno slucajno sam kliknuo ovu temu jer sam je prije par god. prestao pratiti jer - se nista ne događa niti mjenja pa se samo nerviram - jer mi zao da propada.
Forum je nastao 2008 te je 2011 stavljen na novu verziju koju vidimo i danas evo u 2025 u tom smislu mislim da je pero rekao ovo zato sto je revoltiran, sa pravom.