Ja sam to opisao više puta pa ajde..pošto je forum nepregledan od raznih pizd@arija još jednom.
Nađi posudu koja je oblikom odgovarajuća sondi.
Na M700 sam imao za garminovu krmenu komad Vargonove kanalizacijske s poklopcem.
Pod pretpostavkom da poklopac stoji gore(
) vodoravno,drugi dio cijevi izrežeš prema formi santine.
Olovkom označi na santini di naliježe i lipo obilno nanesi bostika ,cca debljine 1 cm,i pol visine.
Malo zahrapavi cent -dva cijevi dio koji ćeš utopit u taj bostik.
Lipo zagladi prstom s obje bande,ne previše skidat ,nek čim veća površina bude prekrivena.
Pusti da se osuši.
Napuni glicerinskim uljem ili bilo čime što ne hlapi i nema miris.
Na poklopac montiraj sondu,tu moraš bit kreativan ovisno o sondi,hint(U profil).
Stavi poklopac na cijev-posudu ,i voila,sonda bi trebala stajat u tekućini čim horozontalnije.
Ako je sonda dugoljasta onda neka tupervare posuda kojoj isto moreš koristit poklopac kao nosač sonde,s tim da joj moraš odrizat dno(ne sondi nego posudi)
Sonda more bit po želji udaljena od plastike santine meni je bilo.cca 2 cm ,ali more i manje ovisi koliko si ograničen(NHF) iznad pokrova prema pajolima.
Temperatura nemoj da te brine ,ne varira više od stupnja ako i toliko jer plastika preuzima temperaturu površine mora,sad ako misliš mirit temperaturu na 50 m to je druga pjesma.. dok ti ne gori santina tempetatura varira pol stupnja mooožda.
Pripazi isto da lijepiš direkt na oplatu,ne na kontraštampu
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.