Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:poanta svega da tko istinski voli deplasmansku pasaru tipa primorke, nebi ni gledao varijantu sa vanjskim... pozivat se na zakon po pitanju um, a istovremeno raditi patenti prekšaj nestručne ugradnje vanjskog na plovilo koji je po registru namjenjen unutarenjem ne pije vodu...sve u svemu razumjem trenutnu situaciju radi odluke na zamjenu, ali jedino što priznam kao razlog je to da taj unutarnji je u lošem stanju pa sad ni nema druge, kad je unutarnji u dobrom stanju nema nikakve potrebe za mehničarom osim početne provjere, i kontrole ventila svakih 1000 sati.. ostalo sve napraviš sam, bar je to moje iskustvo...
i od svega toga jedino mi je žao što ljudi ne kupe u startu ako im odgovara vm, neko plovilo sa vm, nego se ide u prerade
peroLA je napisao/la:Neznam mozda na tvom skupom volvu..na soletu na 1200 ne pise to u knjizi...ne 1000om satu su kontrolirani ventili i kompresija i to je to... da nisi mozda jednu 0 falio, ili mozda ti koji volis radit radis mimo table odrzavanja...za 35plus se slazem manje moze ako se posreci... dmb u dalmatinki proso 3600kad je prodana i isla dalmatinka morem doma..a samo jednom vadjen jer je pustalo ulje..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.