Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ginekol7 je napisao/la:Haswing, što je to? I za tu cijenu?! Minkota sa GPS dođe 25 000...
Maximus_Navus je napisao/la:Evo da napisem koju pametnu
……..adria 660. )
Rexi je napisao/la:bio bi luđi da sam kupio novi pa ga pilao Eventualno kit verziju.. Ali nakon novog VENa ne bi hvala... kvaliteta je zero naspram ovog dede od Primorke.
uzeo sam bilježnicu i poceo mjeriti sve, trenutno stanje. Pa onda ukomponirao trenutno stanje sa svojim željama.
Posjetio sam kolegu forumasa koji je napravio slicne prepravke i to je neki novi brod, bas za gust i razonodu koju i sam zelim.
Iako je i ovaj odlican ali kao i uvijek - onaj neki ali sto smeta ili bi drugacije.
Vidit cemo dali cemo u prvoj fazi pod spustati za 15cm do pregrada. Krma se priprema za prihvat vb motora uz zadrzavanje prostora od platforme. Teoretski bi tu mogao stat frizider i baterije.
Motor.. da. Previse meni oduzima vremena da dobar mestar dođe, a svako vađenje je muka isusova. Obozavam kako dizel radi i da se svaka njegova mehanicka radnja moze nauciti poprilicno jednostavno. Ali velik je i on i kormilo i ispusni sistem... Tako da je prelomilo - vb.
Današnji EFI motori trose mozda malo vise (ako) od dizela. Cijena dizel - benzin u zadnjih godina nije neki faktor razlike. Mislim cak da je pouzdanost isti na razini jednog i drugog (uz pravilno koristenje), jedino sto dizel moze nadzivit mene, a taj EFI vjerojatno ne bude... no nek izdrzi 10 godina i prst u uho, onda cemo ionako svi skupa preselit na mjesec elektro vjetrenjacama.
E da, nadkabina ostaje, sanirat cemo to drvo sa dva palca istrunule daske jer je ostalo zdravo
Mozda prozore zamjenim.
Sad ga vadim ovi tjedan i ide pjeskarenje kompletnog broda. Zatim idu dodatna pojacanja limun krme za svaki slucaj iako mislim da je to dovoljno cvrsto kao cjelina.
Paralelno sa time ide platforma i prihvat motora, rjesavanje bokostitnika, krpanje nadkabine priprema hardtopa tj. solara. Pituranje. A onda ako bude srece bacam se na pilanje kokpita. Jos negdje u svemu tome ide vađenje motora i ciscenje od masti santina i motornog prostora.
Skica za spirun je spremna i da danas nije bila F1, bacio bi se na kalup
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.