Forani je napisao/la:Bravo,bravo,super korisni detalji i vrhunska tema..Ipak me jos muci taj gain i posto si reka u razgovoru da ti je na auto ,postavkama,dali si proba dignut gain..Ovo pitam iz razloga ovog!Ja s 600w chirp gt51 garmin sondom,medium85hz 135hz isto ne vidim jig tako duboko na 100m ,dok ne podesim TGV pojacam malo boju i dignem gain na 95% otprilike,i eto mog inchikua 130g na ekranu kako tone do samog da,pa do samog vrha nazad i to bas solidno..Naravno uz dno ako je ribe to mi gain spoji u oblak sto mi i nije problem dok god vidim sta se desava s jigom i di je!.
Forani, tema je zaista dobra i volija bi vise ovakvih tema i postova. Vidis, jednom mi je jedan clan bas ovog foruma rekao da je šteta šta ima malo ili ništa postova o elektronici koja zahtijeva veću platežnu moć. Čovik nije ništa tija pitat da ne bi ispa snob. Ova oprema ovdje spomenuta, vec ulazi u ipak dosta skupu. Meni je to posal, pa san tu u nacelu van konkurencije, ali zelim reci da sigurno ima ljudi koji bi mozda i ulozili u nesto vise ali se boje jer ne znaju koliko tako nesto uopće moze (ili ne moze) poboljsati njihov rezultat. Osim toga preko ovakvih postova mogu se sigurno izvuci neke korisne poveznice za vlastitu primjenu. Isto tako je fantasticno sta kolega Crncevic ovo objavljuje jer kako ovoga u nacelu nema kod nas zato i bižimo na američke forume ne bi li našli neke korisne informacije, a to ipak nije skroz ovdje primjenjivo.
Meni se isto cini da bi i ta sonda mogla mozda pokipit taj jig na 100m, ali ipak za sada stoji da ne moze zajedno sa tim Simradom. Ucinilo mi se da je on reka da je nalozija gain do kraja. Procitat cu jos jednom. Uglavnom, tema je za svaku pohvalu.