domagoj je napisao/la:To mi se čini prevelikom potrošnjom. Meni je na Primorki Torpedo 18 trošio u prosjeku 1,5 l/sat, nikad preko 2 l/sat. Po tome bi značilo da nije bio opterećen više od 7,5 -10 KS, što ne vjerujem.
Evo malo objašnjenja.Neću ulaziti u dijagrame motora da bi bilo jednostavnije.
Ako si recimo tvoj Torpedo koji je na maximumu davao 18ks vozio sa malo više od pola gasa onda je on na tim okretajima možda mogao dati 12ks.Bit je u tome da je na tim okretajima on trošio samo 8ks za pogon propele a razlika od 4 mu je omogućavala da radi rasterećeno i da ima mogućnosti za daljnje povećanje okretaja.Na tim okretajima potrošnja se odnosi na onih 8ks a ne na 12ks i to ti je onih 1,5l što si spomenuo.
Na maksimalnom broju okretaja(ako je propeler točan) te dvije snage se izjednačujui i motor nema više snage za daljnje povećanje broja okretaja.
Na prije spomenutom dijagramu to opisuju:krivulja snage i krivulja brodskog vijka a kao treću krivulju nalazimo moment.
Malo smo izašli van teme ali se nadam da će i autoru ove teme to omogućiti da bolje upozna simbiozu svog motora i barke.
Barba Tome,čestitke
Moj dida je zna slikovito reć da bi mu bilo draže da mu tuče glava u rivu nego brod... by newarr