Hammerless je napisao/la:Netočno, nije dovoljno pronaći na Googleu, treba i pročitati...
Hammerless ... možda si i u pravu, naime ne pametujem na forumu sa "otkrićima" putem interneta, pa ne znam, a i ne da mi se čitati, jer me ne zanima, no ... tvoj mi se "stil" ne sviđa nimalo. Ne samo tvoj, da se razumijemo, ima tu i drugih neobuzdanih, iako ne shvaćam (s obzirom na godine) čemu takva gorljivost.
Ne bih ulazio u "analize", već su mi odbijene više puta sa strane "osvjetljenih" članova foruma, no tvoj način pisanja, obraćanja ili sam pristup, nisu primjereni forumu. Ukoliko imaš kakvih primjedbi obrati se nekom od moderatora (najboje meni), pa ćemo pokušati nešto riješiti, no tvoje reakcije (bez obzira na akcije) mi se ne sviđaju ... općenito. Čini mi se da znaš malo previše za jednog novopridošlog; te prepun ti je inbox "podrški", te znaš da je forum u "ilegali", te PP-ke, te mailovi ...?!
I za kraj još i "edukativni" video ... da mi je samo znati odkuda ti sva ta "saznanja". Da nije iz nekog prijašnjeg života na forumu?
P.S.
Upozoravam sve sudionike, pa i tebe, da nije dopušten nastavak ovog razgovora na vidljivim stranicama foruma, a sva naknadna prepucavanja ovakvog ili sličnog tipa će biti u buduće primjereno "nagrađena".
Puna mi vas je i pipa i kapa ...