Postao/la Hammerless » 26. 07. 2015. (13:49)
Vrhunski korisna i istodobno upotrebljiva i nenametljiva stvar je ovaj pojas za spašavanje koji se napuhava reakcijom kemikalija u njemu. U nekorištenom stanju isti se nosi kao modna narukcica, zatezanjem iste dolazi do kemijske reakcije unutar nje i dolazi do napuhavanja narukvice do veličline pojasa za spasavanje, dovoljno velikog i izdržljivog da na površini drži odraslu osobu.
P.S. izgleda da forum dozvoljava upload samo vodoravnih (pejzaž) fotografija, jer uspravne fotografije on krivo tretira (moja slikica je širine 430 i visine 800 piksela, a dozvoljeno je da je širina 800 piksela i visina 600... iako je moja slika u odnosu na zadano čak i manja, zbog lošeg podešenja sistemskih forumskih postavki ne dozvoljava upload pa uspravnu sliku moram polegnuti... admin, daj to malo riješi... ja sam admin na jednom moto-forumu , ali je isti na SMF-u, i sa time nema problema...)
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”
Dobrodošli na hrvatski moto-forum!