Ma mislim da ti nije bitna debljina Sike, mislim da je dovoljno ti je da drži i naravno pokrije cijelu donju površinu sonde. Ali moraš pazit da ti ne ostane ni trunke zraka jer onda neče radit.
Pogotovo ako ti je priša...ja bi je stavija u kolumbu iako nema ulja u njoj
Pazi ovo...Kada govoriš o debljini plastike...u kolumbi
Ja sam imao Primorku i mislim da ti je to mjerodavno. Naknadno na toj primorci sam ojača kolumbu (mora sam) sa tri reda laminata koji su bili prekopljeni preko dna kolumbe (ala šjoleta) znači +6 laminata
![Crazy :crazy:](./images/smilies/icon_crazy.gif)
. Moš mislit koliko je bila deblja plastika na kolumbi od originala a mislim i deblja od kolumbe na tvojoj Damlatinki. I sve je radilo ka i prije i dan danas radi tipu koji koristi tu barku nakon 20 godina. A, što te košta provat...nema nikakve instalacije, samo pođi na najdublji teren di ribaš i provaj nač misto za sondu u kolumbi di ti najbolje radi sonder. To sa strane na siku mi se nesviđa. Prvo rebrasta je gradnja, drugo dolazit če zrak ispod dna jer barka je lagana ka pero, treče ostjalao im je zraka svugdi u plastici (možda si ti sritan ka šta nemaš ni kapju ulja u sentinama)....
U svakom slučaju nije ti problem ni jedno ni drugo....ali ovo usa kolumbom je sigurno lakše a i provjereno radi.
Mak koja to Barka nema kapju uja u sentinama
![Wtf? :wtf:](./images/smilies/icon_wtf.gif)
Naš onu staru:
Čistoča je pola Zdravlja....a Šprokica druga polovica! ![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)