Eto sad smo i to rješili.
6ipo metri je 6ipo metri, a jel Trogiranin ili Francuz... isti kua. Nismo ni mi veslo sisali.
A i plovili smo prije Francuza

Ovi malo bolji u ovome, oni u onome. Stvar je samo ukusa i potribe.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
MV KRK je napisao/la:galeb je na moru bio neusporediv sa dalmatinkom i gradecon, a ovaj je vjeruj mi jos bolji, visa prova i mrtve bande u kokpitu, sirok i hebiga jaci motor, znas i sam da kad zavozis preko 11 milja brod drugacije drzi more, vjerovatno i galeb sa jacim motorom nista ne zaostaje.
Pape je napisao/la:
...u čemu je problem?!...esteou-i su rađeni od 81 do 91 godine...posli toga nasljednik je MF...već san ti reka, a i bar o tome je vamo napisano na tone...
...ali činjenica ostaje da su ovi brodi, pa MF, antaresi, oketoi...i sl. oko 6,30-6,50 ...po meni najpogođeniji brodi za naše potrebe...)
Pape je napisao/la:Mara iz staklenika je napisao/la:Sta je dobro?
Sto prastari motor ima samo nula sati ili sto nije vozija zadnjih 20 godina??
Ili cijena?
Ovaj se rodija dok od Galeba nije bilo ni "g".
Bia bi dobar za 5000 eu,a za ovu cifru mozes kupit i bolje.
...prvi modeli Esteou-a su počeli od 89...pa put vamo...idući nasljednik je MF...sad mi odgovorite kad je prvi galeb izaša na svitlo dana....
.Z....
ivan3 je napisao/la:A i plovili smo prije Francuza![]()
som je napisao/la:kapetan kuka je napisao/la:Svatko tko se bavi ribolovom zna koliko znače otvorene bande bez fiksnih klupa na krmi kad treba dohvatit senjal,dizat parangal,pokupit ribu kukom ili voligom a i ona vrata zimi kad se zatvore štite od vjetra i kiše a to nema niti jedna barka naše proizvodnje u toj dužini.
Jebate pa to ima Murterinjo.
MV KRK je napisao/la:http://vimeo.com/m/22575120. Malo marete mu ne smeta.
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.