Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:Di vi živite? Dvostruko oporezivanje je izraz koji se koristi isključivo kod plačanja poreza na bilo kakvu dobit, zaradu, mirovinu , rentu ili nešto takvo.Porez od 5% vridi samo za kupnju polovnih auta koja su registriranu u Hr.Ostali svi bez iznimke PDV i trošarine u Hr. ( osim invalida i još tu i tamo neko ovisi kako je regulirano zakonom). Misliš da kupiš auto u npr. Italiji i platiš 5% poreza na promet i dobiješ HR tablice. Ha ha ha ha ha. Ljudi moji dajte se malo informirajte.Zašto auto u Švedskoj ili Holandiji košta tri puta više nego npr.u Italiji? Možda i oni čekaju da uđu u EU da bi im pojeftinili brodi i auti.
MV KRK je napisao/la: za uvoz bi se odlučio....da se zaljubim u neki brod koji se nemože nać kod nas. Inače ovaj esteou mi djeluje odličan brodić i šteta da se slične barke ne proizvedu i kod nas.
som je napisao/la:Di vani nema poreza na prijenos vlasništva?
zorica je napisao/la:MV KRK je napisao/la: za uvoz bi se odlučio....da se zaljubim u neki brod koji se nemože nać kod nas. Inače ovaj esteou mi djeluje odličan brodić i šteta da se slične barke ne proizvedu i kod nas.
lupis je napisao/la:jel netko lud ovdi da proizvodi novo po cijeni 30 godina starog polovnjaka,ja mislim da nije,lud je jedino onaj koji to očekuje...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Mali od ferala, tomaticat i 5 gostiju.