gonič zmajeva je napisao/la:Pape kad planiraš u more
evo baš radim na trupu...dno. taman kad završin ide pogon unutra...ne znan još točno datum, al šta prije moguće...
evo još jedne metarmofoze recimo prostora rezervoara i po novome baterija i ine opreme...

dakle kad me uvatilo ono ludilo od rušenja da se podsitimo...

pa kad smo to sve obrusili, sredili, još laminata ubacili (plastificirali) tribalo je i zaštitit top coatom. ovo zadebljanje šta se vidi uz uzdužna ojačanja su longarini koji su ušli dosta naprid prema provi kroz tu pregradu između motornog prostora i prostora rezervoara i nastavljaju se sve zada do krmenenog zrcala. nekih cca 3,5m su dugi....

pošto je to dole ipak bilo dvodno, opet smo ga poklopili i ulaminirali, s jednom razlikom i to tako da je dvodno u prostoru rezervoara cjelina za sebe a ne kako je prije bilo jedno dvodno koje se pružalo od prove do ove pregrade koju prije spomenih između motornog prostora i ovog prostora. u slučaju da se nešto desi recimo put prove, opet mi ostaje još jedna komora dvodna kao neka sigurnost. koliko će to značit ili ne u slučaju neke havarije...nadan se da neču nikad doznat...

onda san to opet sve malo brusnija i obuka u top coat...

i evo rezervoar od 170l na svom mistu i još moš plivat oko njega....do njega ide kada za dvi baterije od 140Ah (darak ljudi iz Manikele pa ću se ovde zafalit još jedanput), punjač za baterije...i šta mi još padne na možđane...
...još portela prostora i evala!...