...aj, evo samo da se javin večeras ovde i ja. nastavit ću sa temom tamo di san tu "kobnu" večer

bija sta. osim nagovaranja da se opet temom krene, susreja san odavde do sad masu ljudi nickom poznatih i nepoznatih kojima je tema bila zanimljiva, a i neki su neke stvari i info pokupili odavde, i rekli da im je masu žaj šta je onako završilo. neki su čak izjavili da se dive koliko san toga ipak proguca i nastavija dalje pisat bez obzira na sve. onda ova Aladinova žrtva i ogromna volja i trud da cilu temu sredi sredi i vrača slike nazad, i tek onda svatiš da ovo sve ipak neko čita i nekome nešto znači, i ono najbitnije, nekome pomogne. zna san da ovo sve čita određena grupa ljudi koje koje poznajem osobno ili ovako pod nickom, ali najviše me fasciniralo šta bi me ljudi koje nikad nisan vidija u životu niti upozna zaustavljali po cesti i pitali.... jeste li vi Pape, pa znate ja san pod nickom xy (nikad čuja)... i onda.... pa znate ona vaša tema meni je puno pomogla, pa baš mi je krivo šta su je zaključali, pa meštar Zore zašto više ne piše sa vama...pa bla-bla-bla....

sad će neko reć Pape pa si na foru da si "celebrity", međutim bilo je i neugode sa tim "celebrity" statusom...tipa Pape ti puštaš ljude da se rugaju s tobom, svi znaju kako ti brod izgleda i di je i šta je u njemu, sutra da neki bolesnik se zakači može ti brod razbit, opelješit i sl, a neki su nastavili po onom starom receptu, a Pape zašto nisi ovako napravija, ili onako...tako da ipak mi je dugo trebalo da sve izvažem i opet počmen ovde o ovome javno.....
a ništa evo, uglavnom, raspored će bit slijedeći; bit će slija, objašnjenja, ako ko želi šta pametno i normalno pitat, nastojat ću mu odgovorit, sve ostale davno prožvakane "teme" ću jednostavno ignorirat...inače tema je dosta toga izgubila glede i unatoć ogromnom Aladinovom trudu, dijelom i mojoj krivicom, ali šta je tu je, nastojat čemo je opet oživit i idemo dalje...