mala od palube je napisao/la:
Definitivno sam se odlučija i držat ću te za rić pa čak i ako ovaj tvoj forum i završi prije nego što ja kupin brod.Za kenjaru me i nije toliko briga (iman kuću na Hvaru sa svim godimentima i 2m3 česmine za potpalu).Pro...ka na lageru ima esteau 630 u dobru stanju ali mali motor Perkins 50 konja.Prijatelj ima isti u Podgori kupio ga isto kod njih (21000€)prije tri god. Perkins 90 ks ali kaže da mu je malo konja a sa brodom super zadovoljan.Jedino što me koči je moja kuštera 15 ( tohatsu 25) daju mi za nju 5000€, dao sam je u oglase jer mi se čini da vridi ipak mrvu više.Ubrzo im je u dolasku i islander 750 kao i tvoj pa se nebi tija zaletit kupit manjega prije nego što vidim 750-icu u kakvom je stanju. Tržište su na jednom preplavili po oglasima raznorazni galebi,graše ,betine itd i to svaki po 40-50-ak tisućica hej ljudi ne kupujem stan u Zagrebu već komad plastike.O novome uopće ne razmišljam jer sve što se u nas napravi nije ni upola kvalitetno kao vani pa i kad je rijeć o 30 god starom brodu koji i sad ima lipšu liniju nego naši domaći proizvodi.Zadnji brod Larson- lazer(gliser 190 ks )sam renovirao na sličan način kao i ti .Iskrižao ga rebrima i pojačao ga uzduž i poprijeko,napravio samopražnjeći pod itd .Kada ga je momak iz Vodica vidio nije se puno premišlja,eno ga po Kornatima tuče ribu.Puno je brz pa ga ne mogu uvatit čujemo se ponekad da se pohvali sa kakvim bokunom .Zapasa si veliku rabotu sa svojom barkom ali sve se zaboravi kad se zaplovi ,zato samo naprid.
....Perkins 90ks?!?

...a šta se tiče Pro...ke, je vidija san toga za 16k€, isto prekins 4108, i dobiješ i pomočni motor s njime u cijeni, i stvarno dobro izgleda, ali jedino šta bi me odbilo u startu (možda se i varan, ali prije da ne), da je motor u tom brodu sa direktnim hlađenjem...zaključak iz one jedne slike motora iz tog broda, jer nisan vidija hladnjak tamo di obično i stoji na tim motorima. da san na tvom mistu proba bi se dogovorit da ti stave makinu sa indirektnim hlađenjem, ili pokušat da prodaju bez motora u šta čisto sumnjan, al eto pošto su vrlo flexibilni i s njma se da ugodno pričat (gosp Damir), možda su i nešto i prominili u poslovnoj politici...nikad ne znaš.
...inače Esteou je dosta đentilastiji od Islandera, a već same kile govore o tome (750kg), međutim da brod škripi ispod mojih 115kg...ne...iti njanjci "k" od kvrc...i to je zato jer ima vrlo zanimljiv raspored pojačanja trupa i kontraštampe. ovi moj ima po orginal papirima 1800kg bez motora (prazan), ima nekih 600kg motora, i uglavnom ispadne oko 3t do 3,5t maximum sa svim. oba broda imaju samoprazneče kokpite i podnica krmenog kokpita lagano zaobljena prema bandama, zatim kanali za odvodnju vode do sinfona...prostor motora je obrubljen 15 cm u visinu, a preko njega ide kutija motora....tako da se kiše ne triba bojat, a i kojeg uljeva vala ako se desi po boku....(ovo ti sve pišen jer vidin da spominješ u svom postu)
...ako se na kraju odlučiš na kupnju, mislin da falit nečeš, samo kod Esteua ja bi se poigra malo sa motorima i izvuka onu brzinu o kojoj san priča...onda imaš brz brod koji po potrebi trpi i more koje god očeš....a sve za nevelike nojce...jasno, u odnosu na nove brodove u toj klasi...