Pozdrav ekipi. Hvala svima koji su došli, baš sam bil ugodno iznenađen. Zval sam dosta ljudi i većina se pojavila. Uglavnom prijatelji i dobri poznanici što je preduvjet da se čovjek dobro osjeća. Imam sreću da su mi u firmi svi dečki muzičari, pa još par prijatelja dobrih muzičara i kad ekipa svira za svoj gušt kako da bude loše? Namjerno sam gađao sredinu tjedna kada u marini nema gostiju pa je moguće više se opustit a da nitko ne prigovara. Sad preostaje samo smislit novi povod za druženje.
Jedna molba - zaboravio sam dati kape uz X-zoge pa mi javite na koju adresu ih slati ili ako prolazite naletetie po njih. U svakom slučaju, tih pet kapa je spremljeno i čeka.
Karamba. dobio sam izvještaj od Erivina. malo si lakom, nija taj ribolov bio tako loš kako bi neupućeni mogli shvatiti iz tvojeg posta. Znam, znam , reći ćeš da ste potročili puno goriva... Ali pa tako je to kod nas sportskih ribolovaca, puno troška za malo gušta

Nego, petnaest boca koje su bile spremne za vas trojicu popili smo prve. Tek onda se krenulo na preostalih osamdesetak litrica