Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
lupis je napisao/la:A yebi ga,nemore svaka budala ulovit zubaca....,al opet im ne moreš uskratit pravo da pljucaju....
Meni je to OK.
Ma ne bi se ja oko toga sekirao previše......
labrax je napisao/la:zanimljivo je da je nekoliko znalaca panulasa na zubaca na ovom forumu pohvalilo taj film a nekolicina likova koji nikad nisu osjetili zubaca na tunji ga je popljucalo... zanimljivo...
labrax je napisao/la:Felkeru koliki ti je onaj gof s pocetka prvog filma? 6-6,5 kg?
Ima par godina da ne važem ribu, mjera mi je broj osoba koje se mogu okupiti oko pijata. Ako se dobro sjećam oko toga gofa nas je bilo desetak gladnih. Biće da je to negdje ta mjera?!
nekidan sam ih opet pogledao, ovaj put oba u šutu. iako je drugi vjerojatno objektivno bolji, prvi mi je draži. car je car jel tako legi![]()
Baš mi je drago da postoji potreba pogledati još jednom, tome sam se iskreno nadao. Komentarui o tome koji je dio bolj isu podjeljeni što mi je super, bilo bi mi krivo da je jedan dio satran. Što se tiše tvoga mišljnenja - tu bi se i ja složio s tobom.
zanimljivo je da je nekoliko znalaca panulasa na zubaca na ovom forumu pohvalilo taj film a nekolicina likova koji nikad nisu osjetili zubaca na tunji ga je popljucalo... zanimljivo...
Pape je napisao/la:skandalozo je napisao/la::clap: Vidim da će ubuduće biti lakše! Lupi oprema scenu, Pape piše scenario, neko od ekipe će zapjevat za muzičku podlogu, Karamba je odavno proglašen direktorom marketinga... Drem teamEto serijala dužeg od Policijske akademije. Žanr isti.Ćista zaje...
...eto vidiš Škandalozo, samo tražimo glavnog glumca....naravno, malo lipšeg....![]()
![]()
lupis je napisao/la:prigodna...,za treći dio...
http://www.youtube.com/watch?v=vBcwRqBk ... re=related
oneeyed je napisao/la:Kostelj? Morski pas kostelj ima bodlje? Da nije kostorog?
(Vidim sad da ima kraj leđne peraje bodlju pa me ignorirajte)
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.