Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
skandalozo je napisao/la:Zatvara se krug oko Splita. Od sutra je Rogi ribaru i u Dubrovniku - držat će je Ivan Neptunu.
karamba je napisao/la:felkeru , tri puta sam več bio u krku u ovom dučanu od tamarecom , i čovjek je nema . Radnik kaže da su imali samo jednu koju su prodali .
skandalozo je napisao/la:. Parizer se po ovoj teplini brzo kvari.
Tema o kojoj počinješ pisati¸već poştoji viewtopic.php?f=58&t=3166 Samim time sam bio primoren obrisati temu koju si otvorio istog ili sl. naslova . Pripazi maloSveti ratnik je napisao/la:pogleda san oba dvd - a i dobri su skroz.ali moran priznat da mi je jace 10 puta "ribar ribi grize rep".
ko neviruje neka pogleda nece falit...
skandalozo je napisao/la::clap: Vidim da će ubuduće biti lakše! Lupi oprema scenu, Pape piše scenario, neko od ekipe će zapjevat za muzičku podlogu, Karamba je odavno proglašen direktorom marketinga... Drem teamEto serijala dužeg od Policijske akademije. Žanr isti.Ćista zaje...
ribarica je napisao/la:Tema o kojoj počinješ pisati¸već poştoji viewtopic.php?f=58&t=3166 Samim time sam bio primoren obrisati temu koju si otvorio istog ili sl. naslova . Pripazi maloSveti ratnik je napisao/la:pogleda san oba dvd - a i dobri su skroz.ali moran priznat da mi je jace 10 puta "ribar ribi grize rep".
ko neviruje neka pogleda nece falit...
Natrag na Prodaja i usluge - reklamiranje djelatnosti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.