Polagao sam prosle godine u 6. mjesecu u Spltu za B kategoriju...
Prvo sam dosao u lucku upravu da se raspitam kad se moze polagat i tako to, i ovaj mamlaz sto radi me ispitivo ciji sam ja, odakle sam...
Onda mi je reko da kupim neku knjigu i iz nje da naucim, i rekao mi da moram dobro naucit, i da cu sigurno past...
Ja malo citobtu knjigu, doso za tjedan dana, uplatio oko 500 kn, ne sjecam se tocno kolko je bilo...
I kad sam usao u prostoriju gdje je ispitivac, prvo me pitao jesam uplatio pare, kad kazes da jesi, sve ide lako...

Uglavnom meni je bio samo jedan ispitivac... On postavi pitanje i odmah ti kaze tiho odgovor, i ti samo ponovis glasnije... Meni bilo neugodno stalno ponavljat za njim pa sam malo nest izmjenjivo...
Naprimjer, on ti pokaze pomorsku kartu na stolu i pokaze na neke linije i pita sta su? Ti kazes kablovi... Pa on pita sta se tu ne smije? ti kazes sidrit...Pa on pita sta jos, i tiho ti odgovori kocarit... Ti kazes kocarit...
I Tako nekih 10. min, i onda ti da uvjerenje da si sposoban vozit brodicu B kategorije...

A pitanja su bila: pravila o mimoilazenju, onda te malo pita o geografskoj duzini i sirini, samo ono osnovno... I malo ti pokazuje razne simbole na karti i ti govoris sta je sta... Uglavnom gol qr@c...