Postao/la Marin Bralic » 24. 11. 2021. (14:02)
Ah…
Kada sam prvotno nazvao, receno mi je da vjerojatno na rucunu nije upisan serijski broj… Nakon uvjeravanja da je upisan, i nakon sto je gospodja nasla racun i uvjerila se da (naravno) serijski broj na racunu pise, odgovor je bio da cemo to rijesiti u svibnju 2022, kada ja dolazim dolje… Znaci, kada dodjem na par dana, neka jos gubim vrijeme na hodanje do kapetanije da se rijesi nesto sto je trebalo biti rijeseno sada…
Kada sam to objasnio, odgovor je glasio, onako cinicno: “a vi gospodine plovite sada pa vam trebaju papiri?”…
Na to je rekla da nema na temelju cega upisati taj serijski broj, neka napisem neki zahtjev u par recenica da se upise serijski broj… Ovo je btw krivo, jer su u dvije druge kapetanije mi rekli da se, naravno, ispravci mogu raditi bez ikakvog zahtjeva korisnika…
Na to sam pristao, i zamolio ju da napisem to rukom, potpisem, poslikam i posaljem joj na email pa da to moze odnah rjesavati, a ne da saljem postom pa ce se cekati kada to dodje iz pisarnice do nje. Rekla je da ne moze, da je lakse da ja posaljem postom. I na to je nastavila da ima klijenta i da mora ici…
E tu mi ne pukao film.
Nazvao sam na Ministarstvo, istina, teskom mukom dosao do gosp Kral koja vodi te upravne poslove. Rekla je da joj na mail ukratko ovo sve napisem i da ce se javiti.
Cca 1.5 h nakon tog poslanog maila zvala gosp iz kapetanije da je serijski broj upisan. Provjerio sam na eplovilo, da, upisan je.
Eto, nasa drzava. Ako si kulturan i fin, administracija to ne postuje… Doista se ne osjecam dobro kada “cinkam” nekog po Ministarstvu, ali ocito drugacije ne ide…