Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:dobro jel se more doć ovdi konačno do nekog zaključka i konačnog matematičkog rješenja?
som je napisao/la:vridnjak je napisao/la:plankton ja znan čovika koji je do sad dovea 3 broda iz amerike i nikad nije ima problema za registraciju, ali pustimo to.
ovaj OFF topic se razvio iz ideje za uvozom polovnih brodica nakon našeg ulaska u EU. I da raščistimo jednom za zvagda, NEMA PLAĆANJA PDV-a NA UVOZ POLOVNIH PLOVILA I VOZILA IZ ZEMALJA ČLANICA EU-a.
Krivo!
Nema carine na uvoz brodova proizvedenih u EU a plaćanje PDV-a ima uvijek............
som je napisao/la:To je samo zato jer onima koji određuju pravila igre, more služi samo 7 i 8 misec za ljetovanje a ostatak godine nemaju pojma šta bi s njim (morem). Od starih Grka do danas sve države su znale šta bi s ovin morem a ova naša nema pojma. Mora da nam se preci koji su ginuli u ratovima radi mora okreču u grobu. Šteta da nema par pametnih ljudi u ovoj državi da se malo okrenu moru od kojeg bi mogla živit cila država.
Šteta, ali ovo je već neka druga pisma ali šteta................................................................................
roko st je napisao/la:som je napisao/la:To je samo zato jer onima koji određuju pravila igre, more služi samo 7 i 8 misec za ljetovanje a ostatak godine nemaju pojma šta bi s njim (morem). Od starih Grka do danas sve države su znale šta bi s ovin morem a ova naša nema pojma. Mora da nam se preci koji su ginuli u ratovima radi mora okreču u grobu. Šteta da nema par pametnih ljudi u ovoj državi da se malo okrenu moru od kojeg bi mogla živit cila država.
Šteta, ali ovo je već neka druga pisma ali šteta................................................................................
sto reci na ovo? zalosno a vise nego istinito
tomi je napisao/la:....Ovo je samo jedan moj revolt na ponašanje službi prema meni kao građaninu.ja dovedem račun,a on mi sada procjejnjuje da li je to to itd.itd.užas .imamo zakone i sve,ali se prema nama primjenjuju kao da smo iz tunguzije.morao sam se samo malo izjadati,ali to je tako.ne zamirite mi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.