aj evo sad par pizdarija...
šprice...nove novcijate, tarirane, zaminuta oriđiđi brtva sa bakrenom...

šest komada...ne nije šestak nismo se zaebali...dvi su za rezervu...znate naše gorivo....

priključak goriva novozavaren....ja; ..."ma šta ćeš sad Žorž na to gubit vrime"....ovi;...."oooošš ti mučat ebate više?"

...i za cijev od šipke uja, rastavljena i onda povarena....ja opet; ...ŽorŽ ostavi se pizdarija....ovi;...." biž, biž...aj...biž biž od mene..."

za ove cijevi dalje san muča, al u meni..."a u pičku...evo ga opet"... onda je bilo ka ono ja neman poojma..."a ŽorŽ koji kuac to sad mažeš?!..." a on; ..."neka ja znan da tamo di neče dovatit pitura na šricanju da je to zaštičeno...a koji si ti tudum ebate, aj malo misli glavom...e"....

onda evo saće iz glavnog hladnjaka...ki nove...oprane u solnoj i prgledane...

onda ni auspuh nije tija ostavit kako je bilo..."idemo na 90-tku...i zavarit triba "čuču" za cijev da hladi put osovine...neču se ja mislit ima li ležaj mora ili nema...pa'š mi doć plakat da ti ležaj ždere svako malo..."

iako je alternator bija ko novi....on; ..."ŽorŽ, rastavljaj alternator!"...."..ma koji kua...??!?"..."ne'š, a...oš, oš...oš nane mi..." skine onde dvi vide sa reglera...i poizdi ga čekičen"... ja; ..."pa koji je tebi kua?!" ..."ne virujen mu i točka...ide novi...neču ja trkat akumulatorima po moru za tobom...aj, iš, iš tamo na svoj stol...riješi to..."

pumpa mora ki nova...

i za kraj...on meni; a ŽorŽ, a oš ti vodit dicu po brodu?"
.."jasno da oću"
...i kako ćeš zaštit da dica ne prčkaju po tabli i komandama?
...lipo...zašto?!
...a ono okrene ključem a ti taman bruškinaješ propelu, a prije toga u igri ošla monokavi naprid ili nazad...
...e sad ebiga, ŽorŽ...ne znan sad ...sakrit ključe?!
...a nabijen te na sakrit ključe...evo ću ti nešto poklonit...neutral svič...pa ti sakrivaj ključe čači svome...
...a dobro...